Actualidad

Màster d'Enginyeria de Façanes patrocinat per CRICURSA / En col·laboració amb UPC, ETSAB i EHU

Bombay Sapphire Distillery, UK, per Heatherwick Studio
 

CRICURSA ofereix una beca a un estudiant per al proper Màster d’Enginyeria de Façanes (2019-2020) en col·laboració amb L'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB), Universitat Politècnica de Catalunya BarcelonaTech (UPC) i l’Universitat del País Basc (EHU).
 

El Màster d’Enginyeria de Façanes es fet a l’ETSAB de Barcelona i comença l’octubre del 2019 fins al juny del 2020. La beca ajudarà amb el cost del curs i inclourà una oportunitat per treballar a la seu de CRICURSA a Granollers, Barcelona - en funció de les condicions acordades entre l’estudiant i l’empresa.

 

Taipei Performing Arts Center, Taiwan, per OMA


Flagship Store, Brussel·les, Bèlgica, per Foster + Partners
 

La beca és una oportunitat per a estudiants interessats a portar els seus coneixements d’enginyeria de façanes al següent nivell i treballar amb un líder mundial en processament de vidre.


Hospital de Juan Carlos del Rei, Espanya, per Rafael de La-Hoz Arquitectos
 

CRICURSA, des del 1928, estableix l’estàndard global per al processament de vidre i ha treballat amb molts dels principals estudis d’arquitectura de tot el món per realitzar façanes de vidre amb desafiaments. Famós per fabricar vidres corbats grans i complexos, CRICURSA disposa de tres instal·lacions state-of-the-art a tot Catalunya que treballen amb vidre pla i corbat de fins a 18m x 3,2m de mida.


Nike NYC “Casa d'Innovació 000”, USA, per CallisonRTKL

 

Kursaal, País Basc, Espanya, per Rafael Moneo
 

Per a més informació, visiteu el lloc web del Màster d’Enginyeria de Façanes.Presentat per: